Professional organizer en opruimcoach voor Vitaal Bedrijf

Steeds meer bedrijven en organisaties onderkennen het grote belang van vitaliteit van hun medewerkers. Vitale werknemers presteren beter en zijn minder vaak ziek.

Het doel van een professional organizer is om een medewerker een blijvende gedragsverandering aan te leren, waardoor de medewerker zowel in privé- als in werksituaties met meer effectiviteit, rust en ontspanning kan leven en werken. We willen toewerken naar een betere mentale balans en bereiken dat een medewerker altijd een opgeruimd hoofd heeft, waardoor deze rust, ruimte en overzicht ervaart.

Medewerkers die (te) veel spullen in huis hebben verzameld, (te) weinig tijd hebben voor dagelijkse werkzaamheden, moeite hebben met het maken van keuzes en/of behoefte hebben aan meer structuur, kunnen baat hebben bij het inschakelen van een professional organizer.

Als Professional Organizer / Opruimcoach helpt Opgeruimd en geordend de medewerkers van uw bedrijf of organisatie graag bij het aanbrengen van structuur en overzicht, waardoor een hogere kwaliteit van leven en werken wordt bereikt. De investering door uw bedrijf of organisatie in uw medewerker(s) verdient zich dubbel en dwars terug!

Opgeruimd en geordend partner Vitaal Bedrijf

Opgeruimd en geordend is partner van Vitaal Bedrijf

Het programma Vitaal Bedrijf is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland. Met Vitaal Bedrijf willen zij ondernemers stap voor stap op weg helpen naar een vitale toekomst. Met als resultaat meer inzet, meer plezier, meer productiviteit en meer rendement. Ieder bedrijf met een eigen passend programma, maar als onderdeel van een beweging. Zo dagen zij elkaar uit om het vitaalste land te worden.

Dat doen zij door alle ondernemers van Nederland hun hulp aan te bieden, concreet en direct toepasbaar. Zij zetten samen met experts het bewijs op een rij van wat werkt en wat niet. Zij brengen al het aanbod bij elkaar zodat ondernemers snel de best passende concrete stap kunnen zetten op het gebied van vitaliteit in bedrijven. En zij helpen hierbij met advies, een netwerk van vitale ondernemers en inspiratie uit goede voorbeelden.

Vitaal Bedrijf wordt uitgevoerd onder de vlag van de stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk, en wordt mede mogelijk gemaakt door de ministeries van VWS en SZW. Met Vitaal Bedrijf dragen VNO-NCW en MKB-Nederland en hun regionale verenigingen bij aan het door hen ondertekende Nationaal Preventieakkoord.

Werkgevers | Werknemers | Vitaliteit | Bedrijven | Organisaties | Vitaliteit medewerkers | Mentale balans | Partner Vitaal Bedrijf