Over Opgeruimd en geordend

Achter Opgeruimd en geordend  staat René Noordermeer (1969).

Ik ben gediplomeerd Professional Organizer / Opruimcoach en aspirant-lid van de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers). Daarnaast werk ik parttime in loondienst als (persoonlijk)begeleider.

Ik weet uit eigen ervaring, zowel privé als op het werk, hoe fijn het is dat alles georganiseerd, opgeruimd en geordend is in je woon- en werkomgeving.

Het geeft rust, ruimte en overzicht, waardoor je een blij mens bent en alles net even makkelijker gaat.

Gelukkig zijn opruimen, ordenen en organiseren talenten van mij en hiermee wil ik graag iets betekenen voor anderen als Professional Organizer / Opruimcoach.

Opruimcoach Haarlemmermeer en Holland-Rijnland

Kennis, kunde en ervaring Opgeruimd en geordend

In mijn bedrijf Opgeruimd en geordend  komen al mijn kennis, kunde, werk- en levenservaring bij elkaar.

Oorspronkelijk heb ik een financieel-administratieve achtergrond  (1992-2019) met een post-HBO opleiding als Qualified Controller (diploma 2001).

In 2019 heb ik een carrièreswitch gemaakt naar de gehandicaptenzorg en sindsdien werk ik parttime als (persoonlijk) begeleider wonen.

In 2021 heb ik de opleiding PBGZ (persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg) cum laude afgerond.

In 2022 ben ik op 26 maart gestart als ondernemer met mijn bedrijf Opgeruimd en geordend.

In 2023 heb ik het diploma Professional Organizer / Opruimcoach behaald en ben ik aspirant-lid geworden van de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers).

De mens achter Opgeruimd en geordend

Ik ben getrouwd en mijn vrouw en ik hebben samen een dochter.

In mijn vrije tijd ben ik sinds 2001 vrijwilliger bij een organisatie die vrijetijdsactiviteiten organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking.

Mensen die mij beter kennen beschrijven mij als een rustig, betrouwbaar en geduldig mens die anderen goed kan helpen, zaken begrijpelijk kan uitleggen en respectvol luistert naar de wensen en behoeften van anderen.

Ik vind het leuk om samen te werken en daadwerkelijk iets voor iemand te betekenen.

Naast hard werken, vind ik werken met plezier ook belangrijk!

Ik kijk wat mijn cliënten en klanten zelf kunnen en aankunnen.

Als professional organizer / opruimcoach helpt Opgeruimd en geordend  je graag!

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende, gratis kennismaking gerust contact met mij op!

Samenwerking andere (zorg)professionals en ketenpartners

Opgeruimd en geordend  werkt lokaal en regionaal samen met andere (zorg)professionals en ketenpartners, zodat we samen onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn en elkaars kennis, kunde, talenten en diensten beter tot hun recht kunnen laten komen.

Bij andere (zorg)professionals kun je bijvoorbeeld denken aan maatschappelijk werkers, andere professional organizers, GGZ-instellingen, (ambulant) begeleiders, woningcorporaties, wmo-consulenten, gemeenten, behandelaars, huisartsen, sociale wijkteams, gemeentelijke gezondheidsdiensten (GGD), bouw- en woningtoezicht, de brandweer en zorgaanbieders.

Bij ketenpartners kun je bijvoorbeeld denken aan upcycling interieur designers, interieurstylisten, makelaars, verhuisbedrijven, klusbedrijven en aannemers, schoonmaakbedrijven, notarissen, kringloopwinkels en bedrijven voor tijdelijke opslagruimte.

Wil je als andere (zorg)professional of ketenpartner verkennen of wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan gerust contact met mij op!