Aanpak Opgeruimd en geordend

Wat kost Opgeruimd en geordend en hoe betaalt dit zich terug?

Hoeveel de inzet van Opgeruimd en geordend kost varieert; het hangt af van de situatie en de vraag van de klant. De een heeft voldoende aan een enkele sessie, de ander wil langdurig worden ondersteund en begeleid.

Bij de afweging voor de inzet van een professional organizer is het verstandig om dit te beschouwen als een investering die zich terugbetaalt op allerlei manieren.

De abstractere terugbetaling zien we terug in dingen als meer rust, ruimte en overzicht, minder stress en meer woonplezier

De concrete terugbetaling zit hem vaak in het wegvallen van kosten voor de opslag of het onderhoud van spullen, het verkopen van spullen die niet langer nodig zijn, of in mogelijke bezuinigingen doordat iemand meer overzicht heeft op de persoonlijke financiële situatie.

Opgeruimd en geordend  helpt je met een duidelijke, overzichtelijke aanpak en staat voor een persoonlijke, respectvolle, oprechte, discrete en onbevooroordeelde ondersteuning en begeleiding.


Wat levert de hulp van Opgeruimd en geordend op?

  • Betere kwaliteit van leven
  • Extra tijd op een dag
  • Meer zelfredzaamheid en beter mee kunnen doen
  • Zelfstandig kunnen blijven wonen
  • Meer veiligheid door minder spullen
  • Meer recycling
  • Tevredenheid ondersteuning en begeleiding.

Service Opgeruimd en geordend

Service staat bij Opgeruimd en geordend hoog in het vaandel. We kijken samen naar wat wel mogelijk is, in plaats van wat niet mogelijk is.

Zo kunnen we, als dit wenselijk is, een werkafspraak maken in de avond en/of in het weekend. Ook als je fysiek (tijdelijk) minder (aan)kunt, help ik je graag met aanpakken en het verplaatsen van spullen. Uiteraard beslis je altijd zelf wat je met je spullen wilt doen. Eventueel kan ik spullen voor je wegbrengen en als het in de auto past, kan ik deze na een werkafspraak voor je afgeven bij de kringloopwinkel. 

Klik verder voor de werkwijze en de tarieven van Opgeruimd en geordend.